http://europa.md

http://www.conventia.md

martedì 10 agosto 2010

al-BOOM adevărat: „COMORILE ASCUNSE ALE MOLDOVEI”.


 
 
Autentică, necunoscută şi spectaculoasă – astfel este prezentată Moldova într-un album creat de Banca Mondială şi Agenţia de comunicare „URMA ta”, prin contribuţia tinerilor din ţară participanţi la concursul naţional „Comorile ascunse ale Moldovei”, organizat de Grupul de iniţiativă „Glasul Tinerilor”.

Peste 300 de fotografii, 78 de formulare de aplicare, 11 finalişti – acesta a fost răspunsul puternic şi inspirat al tinerilor din Moldova la îndemnul Băncii Mondiale de a prezenta locuri nemaipomenite, adunate acum într-un album, editat în două ediţii: română şi engleză.
„Această lucrare încurajează oamenii să descopere întinsurile unice de pe meleagurile moldoveneşti, variind de la aşezări rustice impresionante până la mănăstiri moştenite de la străbunii acestui neam”, afirmă Melanie Marlett, Manager de Ţară al Băncii Mondiale pentru Republica Moldova.
Autorii – printre care coordonatorul Grupului „Glasul Tinerilor” Olga Sainciuc, expertul în comunicare Igor Guzun, pictorul Lică Sainciuc şi tinerii care au contribuit la crearea acestui produs pe care îl împărtăşesc lumii – mărturisesc: „Comorile ascunse ale Moldovei” pot fi răsfoite cu bucurie, regret şi speranţă. Bucuria de a împărţi cu alţii toate aceste descoperiri, regretul că nu totul a încăput aici şi speranţa că, în curând, Banca Mondială va crea şi alte produse de comunicare, ce vor valorifica imaginea Moldovei surprinsă de către participanţii la acest concurs”.

Albumul poate fi răsfoit, în format Issuu, în română şi engleză:

COMORILE ASCUNSE ALE MOLDOVEI
http://issuu.com/urmata/docs/comorile_ascunse_ale_moldovei_ro

HIDDEN TREASURES OF MOLDOVA
http://issuu.com/urmata/docs/hidden_treasures_of_moldova_e

Ediţie elaborată de Reprezentanţa Băncii Mondiale în Moldova
www.worldbank.org/md
Cu suportul Grupului de Iniţiativă „Glasul Tinerilor”
http://youthvoicegroup.wordpress.com/

Produs: Banca Mondială & URMA ta
Banca Mondiala pe Facebook
http://www.facebook.com/pages/World-Bank-in-Moldova/137971822618
URMA ta pe Facebook:
http://www.facebook.com/pages/URMA-ta/129046667130903?v=wall&ref=ts

Nessun commento: